© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Thaise Kookworkshop
Menu Thaise keuken
De Thaise cultuur is een mengeling van de Indiase en Chinese culturen en de Thaise keuken weerspiegelt deze invloeden: vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. ‘Thais eten’ wordt vaak geassocieerd met gezonde, verse ingrediënten en lichte maaltijden. Scherp, fruitig of zoet – kenmerkend voor de Thaise keuken is het gebruik van aroma’s en kruiden.
Kip-garnalendumplings met chilisaus
Krokante gepaneerde garnalen in mangodip
Dumpling van filodeeg met gehakt en pindasaus
Vegetarische miniloempia’s met chilisaus
Kippensoep met kokos en galangawortel
Spoom Mango
Massaman curry met kip en papajasalade
Lychee panna cotta met chocolade aardbeien
Inclusief in het arrangement
- Ontvangst gasten met aperitief.
- Begeleiding door een ervaren kok.
- Bereiding van een vijfgangendiner voor en door alle deelnemers.
- Samen gezellig tafelen.
- Koffie en thee als afsluiting.
- Gebruikte recepturen als naslagwerk mee naar huis.
Exclusief in het arrangement
- Wijn, bier en frisdrank. Genuttigde drankjes worden separaat en achteraf in rekening gebracht.