KooKworkshops voor wie?

Bij ons voor iedereen

We zijn een laagdrempelige en supergezellige kookstudio, wars van kookhypes en hoogdravend gedoe. Iedereen die gezellig met anderen wil koken, leren, ontdekken, genieten, proeven, is bij ons van harte welkom.

Zo kun je je aansluiten bij een kookworkshop naar keuze die vanaf 8 deelnemers wordt gegeven. Of neem je je collega’s of vrienden mee waarvoor hetzelfde aantal geldt. Ook voor kookclubs die op een vaste of variabele frequentie willen koken, zetten we de deur wagenwijd open.

Wat spreken we af?

  • Minimum aantal deelnemers 8 personen.

  • Doordeweekse dagen: avondprogramma: van 17.30 uur tot 22.00 uur.
    Zaterdag en zondag: middagprogramma: van 14.00 uur tot 18.30 uur.
  • 100 % vooruitbetaling. Annuleren? Wat jammer! Binnen 1 week, 75 % annuleringskosten, binnen 3 dagen 100 % annuleringskosten (excl. drankarrangement).
  • Graag reserveren via email naar info@heerenvandekook.nl. Doorgeven van het definitief aantal deelnemers uiterlijk 1 week voor de workshop.
  • Vouchers of tickets via ING Rentepuntenwinkel, AH uitjescampagne en Personeelsvoordeelwinkel zijn alleen inwisselbaar voor de Italiaanse, Spaanse, Libanese, Griekse en Indonesische KooKworkshop.
  • Op verzoek kunnen we kookworkshops afstemmen op je persoonlijke wensen, bijvoorbeeld qua thema, aantal gerechten etc. Bij keuzegerechten geldt de uiteindelijke keuze voor de hele groep. Aanpassing aan vegetarische voorkeur en/of intolerantie per gerecht is in veel gevallen mogelijk.

Workshop La Cucina Italiana

Italiaanse keuken

Bewoners rond de Middellandse zee genieten van een fantastische levensstijl. Ze blijven langer gezond door hun eetcultuur vol met onverzadigde vetzuren, groente, fruit, eieren, peulvruchten, noten enz. Geen strenge diëten, maar verantwoord en vooral smakelijk eten.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Thaise keuken

Thaise keuken

De Thaise cultuur is een mengeling van de Indiase en Chinese culturen en de Thaise keuken weerspiegelt deze invloeden: vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. ‘Thais eten’ wordt vaak geassocieerd met gezonde, verse ingrediënten en lichte maaltijden. Scherp, fruitig of zoet – kenmerkend voor de Thaise keuken is het gebruik van aroma’s en kruiden.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop La Cocina Española

Spaanse keuken

De Spaanse keuken is bij iedereen vooral bekend van de pinchos en tapas die in de talloze barretjes in Spanje al meestal vele familiegeneraties lang met veel zorg worden bereid. En dat is terecht, want deze traditioneel eetlustopwekkende aperitiefhapjes zijn vaak ware smaaksensaties en een lust voor het oog. Een aansluitende authentieke paella maakt aan menig Spaanse eettafel vervolgens de maaltijd compleet.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Libanese keuken

Libanese keuken

De Libanese keuken wordt vaak de meest verfijnde Arabische keuken genoemd. Het is een mengeling van de aardse, stevige, traditionele boerengerechten uit de vele bergdorpen en de geraffineerde, hedendaagse keuken die in Beiroet en andere steden te vinden is. Heerlijke verse kruiden, zelfgebakken brood, veel groentes en spreads zoals hummus of baba ganousch kenmerken deze keuken. Mooie, verse ingrediënten en met aandacht bereide gerechten is wat de Libanese keuken zo bijzonder maakt!

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Η ελληνική κουζίνα

Griekse keuken

Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Masakan Indonesia

Indonesische keuken

De eerste gedachte bij de Indonesische keuken is natuurlijk een overvloedige rijsttafel. Vaak een combinatie van rijstschotels en bijgerechten die door de geschiedenis veelal zijn aangepast aan de Europese smaak… De échte Indonesische gerechten kennen een opbouw waarbij verse smaakmakers het fundament vormen. Het allerbelangrijkste ingrediënt van een gerecht heet in Indonesië een boemboe. En de beste komt nog altijd uit de vijzel!

Menu
Prijzen
Boeken

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off