Kookworkshops voor wie?

Bij ons voor iedereen

We zijn een laagdrempelige en supergezellige kookstudio, wars van kookhypes en hoogdravend gedoe. Iedereen die gezellig met anderen wil koken, leren, ontdekken, genieten, proeven, is bij ons van harte welkom.

Zo kun je je aansluiten bij een kookworkshop naar keuze die vanaf 8 deelnemers wordt gegeven. Of neem je je collega’s of vrienden mee waarvoor hetzelfde aantal geldt. Ook voor kookclubs die op een vaste of variabele frequentie willen koken, zetten we de deur wagenwijd open.

Wat spreken we af?

  • Minimaal 8 personen
  • van 12.00 uur tot 16.00 uur / van 18.00 uur tot 22.30 uur.
  • 100 % vooruitbetaling. Annuleren? Wat jammer! Binnen 1 week, 75 % annuleringskosten, binnen 3 dagen 100 % annuleringskosten (excl. drankarrangement).
  • Graag reserveren via ons reserveringssysteem op de site. Doorgeven van het definitief aantal deelnemers uiterlijk 1 week voor de workshop.
  • De uiteindelijke keuze voor een gerecht geldt voor de hele groep. Aanpassing aan vegetarische voorkeur en/of intolerantie per gerecht is in veel gevallen mogelijk.

Workshop Italiaanse keuken

gezond, heilzaam en vooral lekker…

Bewoners rond de Middellandse zee genieten van een fantastische levensstijl. Ze blijven langer gezond door hun eetcultuur vol met onverzadigde vetzuren, groente, fruit, eieren, peulvruchten, noten enz. Geen strenge diëten, maar verantwoord en vooral smakelijk eten.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Griekse keuken

Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Spaanse keuken

De Spaanse keuken is bij iedereen vooral bekend van de pinchos en tapas die in de talloze barretjes in Spanje al meestal vele familiegeneraties lang met veel zorg worden bereid. En dat is terecht, want deze traditioneel eetlustopwekkende aperitiefhapjes zijn vaak ware smaaksensaties en een lust voor het oog. Een aansluitende authentieke paella maakt aan menig Spaanse eettafel vervolgens de maaltijd compleet.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Franse keuken

klassiek en veelzijdig met een lange traditie…

De Franse keuken wordt door velen gezien als de moeder van alle keukens. Vandaag de dag is deze overvloedige en regionaal gevarieerde keuken nog steeds een geweldige gastronomische inspiratiebron.

Menu
Prijzen
Boeken

Workshop De lekkere keuken van de Heeren

spreekt voor zich….
Menu
Prijzen
Boeken

Workshop Oudhollandse keuken

maar dan in een eigentijds jasje…

Aardappels, vlees, groente……punt! En als nagerecht yoghurt, pap of vla. De Nederlandse keuken is feitelijk gevormd door de sterke aanwezigheid van landbouw en veeteelt en het zware werk dat dit met zich meebrengt. Daarom zijn Nederlandse gerechten vaak stevig en voedzaam. Dit menu voorziet in typisch Hollandse gerechtjes, maar dan in een gezond eigentijds jasje.

Menu
Prijzen
Boeken

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Open chat
Vragen?
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?