© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Menu Italiaanse keuken
Gezond, heilzaam en vooral lekker…
Een eetcultuur vol met onverzadigde vetzuren, groente, fruit, eieren, peulvruchten, noten enz. Voor ieder wat wils, want bij ons heb je de mogelijkheid om per gang zelf de keuze te maken. Het gekozen menu geldt voor alle deelnemers van de workshop.
Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.
Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.
Voorgerecht
Parmigiana di melanzane ***
Taartje van gegrilde aubergine, pecorino, mozzarella en paprika-tomatensaus.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
Tussengerecht
Risotto ai funghi ***
Risotto van bospaddenstoelen.
Hoofdgerecht
Keuze 1
Pesce al tagliatelle. Een mooi stukje witte vis in roomboter gebakken, geserveerd op huisgemaakte tagliatelle gegarneerd met een gebakken gamba en een saus van witte wijn.
Keuze 2
Saltimbocca alla Romana, mooi stukje kalfsoester omwikkeld met Italiaanse ham en salie, gedrapeerd met een heerlijk lichtzoete saus van Marsala wijn, aardappels uit de oven en gegrilde groenten.
* Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
Nagerecht
Torta di Limone. Een zelfgebakken taartje van limoen gegarneerd met fruit van het seizoen en amandelschaafsel.
Drank
Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.