Masakan Indonesia

Indonesische keuken
De eerste gedachte bij de Indonesische keuken is natuurlijk een overvloedige rijsttafel. Vaak een combinatie van rijstschotels en bijgerechten die door de geschiedenis veelal zijn aangepast aan de Europese smaak… De échte Indonesische gerechten kennen een opbouw waarbij verse smaakmakers het fundament vormen. Het allerbelangrijkste ingrediënt van een gerecht heet in Indonesië een boemboe. En de beste komt nog altijd uit de vijzel!

Pastel Goreng

Indonesische pasteitjes.

Gado Gado

Groentegerecht met tofu en kroepoek.

Opor Ayam

Kip in kokosmelk met citroengras.

Acar Ketimun

Zoetzuur van komkommer.

Nagerecht

Pisang Goreng (maar dan anders).
Gebakken banaan met bolletje ijs.

Drank

Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Open chat
Vragen?
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?