© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Menu Spaanse keuken
De Spaanse keuken is bij iedereen vooral bekend van de pinchos en tapas die in de talloze barretjes in Spanje al meestal vele familiegeneraties lang met veel zorg worden bereid. En dat is terecht, want deze traditioneel eetlustopwekkende aperitiefhapjes zijn vaak ware smaaksensaties en een lust voor het oog. Een aansluitende authentieke paella maakt aan menig Spaanse eettafel vervolgens de maaltijd compleet.
Tapas
Duo van gamba’s op zeekraal met saffraansaus en
een pincho van bloedworst, bietenpuree en aardbei.
een pincho van bloedworst, bietenpuree en aardbei.
Entrada
Empanada’s met tonijnvulling.
Entremés
Huisgemaakte gehaktballetjes in sherrysaus.
Plato principal
Paella Valenciana.
Postre
Crema catalana.
Drank
Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.