Η ελληνική κουζίνα
Menu Griekse keuken
Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!

Geroosterde aubergines

Aubergines uit de oven met feta, saffraan-yoghurt en granaatappelpitjes.

Moussaka

Griekse gehakt ovenschotel met aubergine en aardappel.

Gyros

Gekruide vleesreepjes met tzatziki en tomaat.

Nagerecht Kataifi

Zoet gebak van draadjesdeeg
met bolletje roomijs.

Drank

Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off