Menu Griekse keuken 

Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!

Melitzano Salata

Amuse auberginesalade.

Dolmadakia & tzatziki

Gevulde wijnbladeren & tzatziki.

Moussaka

Griekse ovenschotel met aubergine en aardappel.

Gyros

Gekruide vleesreepjes met tzatziki en tomaat.

Nagerecht

Baklava met bolletje vanille ijs en slagroom.

Drank

Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Open chat
Vragen?
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?