© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Menu Griekse keuken
Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!
Melitzano Salata
Amuse auberginesalade.
Dolmadakia & tzatziki
Gevulde wijnbladeren & tzatziki.
Moussaka
Griekse ovenschotel met aubergine en aardappel.
Gyros
Gekruide vleesreepjes met tzatziki en tomaat.
Nagerecht
Baklava met bolletje vanille ijs en slagroom.
Drank
Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.