Locatie

Onze kookstudio is gelegen aan de rand van Nationaal Landschap Het Groene Woud. Rondom ons heen worden dan ook vele streekproducten geteeld die wij maar al te graag verwerken in onze gerechten. Onze visie op koken zie je terug in de inrichting van onze studio. We houden niet zo van overbodige luxe of pluche, maar ook niet van plastic. Onze keuken is daarom uiterst functioneel ingericht en goed geoutilleerd. Mede met het oog op de toekomst koken wij uitsluitend op inductie. Dat is energiezuinig en veilig. Het eetgedeelte van onze keuken is warm, sfeervol en straalt huiselijkheid uit. De kookstudio biedt ruimte aan gezelschappen van 8 tot 14 personen.

Huishoudelijk

Als deelnemer van een kookworkshop word je ontvangen en welkom geheten door ‘één van de Heeren van de KooK’. Na het overhandigen van een kokssloof en het doornemen van het menu en gerechten, wordt aangevangen met koken. Waar nodig worden aanwijzingen gegeven en leermomenten ingebouwd, maar vooral onze kookvriendelijke recepturen en jouw enthousiasme staan garant voor een fantastisch eindresultaat. Met kokssloof, receptuur en uiteraard het geweldige gevoel van geslaagd ‘cuisinier’ ga je huiswaarts.

Met zelfstandige kookclubs of inzake het huren van onze kookstudio worden in overleg op maat gesneden afspraken gemaakt.

Parkeren

We hebben meer dan voldoende parkeerplaatsen recht voor de deur.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off