Masakan Indonesia

Indonesische keuken
De eerste gedachte bij de Indonesische keuken is natuurlijk een overvloedige rijsttafel. Vaak een combinatie van rijstschotels en bijgerechten die door de geschiedenis veelal zijn aangepast aan de Europese smaak… De échte Indonesische gerechten kennen een opbouw waarbij verse smaakmakers het fundament vormen. Het allerbelangrijkste ingrediënt van een gerecht heet in Indonesië een boemboe. En de beste komt nog altijd uit de vijzel!

Kerupuk udang kepiting.

Pastel goreng.

Gado Gado.

Pepesan Ikan & sambal tomat.

Opor Ayam & acar ketimun.

Pisang Goreng met roomijs.

Inclusief in het arrangement

  • Ontvangst gasten met aperitief en amuse.
  • Begeleiding door een ervaren kok.
  • Bereiding van een vijfgangendiner voor en door alle deelnemers.
  • Samen gezellig tafelen.
  • Koffie en thee als afsluiting.
  • Gebruikte recepturen als naslagwerk mee naar huis.

Exclusief in het arrangement

  • Wijn, bier en frisdrank. Genuttigde drankjes worden separaat en achteraf in rekening gebracht.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring