Thaise Kookworkshop

Menu Thaise keuken

De Thaise cultuur is een mengeling van de Indiase en Chinese culturen en de Thaise keuken weerspiegelt deze invloeden: vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. ‘Thais eten’ wordt vaak geassocieerd met gezonde, verse ingrediënten en lichte maaltijden. Scherp, fruitig of zoet – kenmerkend voor de Thaise keuken is het gebruik van aroma’s en kruiden.

Kip-garnalendumplings met chilisaus

 

Krokante gepaneerde garnalen in mangodip

 

Dumpling van filodeeg met gehakt en pindasaus

 

Vegetarische miniloempia’s met chilisaus

 

Kippensoep met kokos en galangawortel

 

Spoom Mango

 

Massaman curry met kip en papajasalade

Lychee panna cotta met chocolade aardbeien

Inclusief in het arrangement

  • Ontvangst gasten met aperitief.
  • Begeleiding door een ervaren kok.
  • Bereiding van een vijfgangendiner voor en door alle deelnemers.
  • Samen gezellig tafelen.
  • Koffie en thee als afsluiting.
  • Gebruikte recepturen als naslagwerk mee naar huis.

Exclusief in het arrangement

  • Wijn, bier en frisdrank. Genuttigde drankjes worden separaat en achteraf in rekening gebracht.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring