Menu Oud-Hollandse keuken

maar dan in een eigentijds jasje….
Aardappels, groente, vlees…punt! En als nagerecht yoghurt, pap of vla. Typisch Hollandse gerechtjes, maar dan eigentijds gepresenteerd. Voor ieder wat wils, want bij ons heb je de mogelijkheid om per gang zelf de keuze te maken. Het gekozen menu geldt voor alle deelnemers van de workshop. Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.

Voorgerecht

Glaasje katenspekmousse met top van vruchtenchutney.

Tussengerecht 

Smeuïge mini kippenpasteitjes van scharrelkip en dragon.

Hoofdgerecht

Keuze 1

Met champignons en spekjes gevulde varkenshaas, omwikkeld met rauwe ham, gebakken knolselderij en uien compote.

Keuze 2

Culinair verantwoorde gehaktbal op Michelinster niveau, ovengebakken aardappels en spinazie met champignons.
 *           Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
 **         Vegetarisch bereid.
 ***       Kan vegetarisch worden bereid.

Nagerecht

Traditionele griesmeel pudding met een zoete fruitcompote.

Drank

Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.

© 2020 Heeren van de Kook | algemene voorwaarden | privacy verklaring