© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Menu Franse keuken
klassiek en veelzijdig met een lange traditie…
De Franse keuken wordt door velen gezien als de moeder van alle keukens. Vandaag de dag is deze overvloedige en regionaal gevarieerde keuken nog steeds een geweldige gastronomische inspiratiebron. Voor ieder wat wils, want bij ons heb je de mogelijkheid om per gang zelf de keuze te maken. Het gekozen menu geldt voor alle deelnemers van de workshop.Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.
Voorgerecht
Romig vispotje gevuld met vis van de dag, garnalen en diverse groenten.
Tussengerecht
Klassieke Franse uiensoep met gefermenteerde mosterd.
Hoofdgerecht
Keuze 1 *
‘Coq au vin’ met zacht romige puree van aardappelen en doperwten.
Keuze 2 *
Malse kalfsentrecote met klassieke dragonsaus, gratin dauphinois en gestoofde groenten van het seizoen.
* Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
Nagerecht
Vanillebavarois met karamelsaus.
Drank
Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.