Menu Franse keuken 

klassiek en veelzijdig met een lange traditie…
De Franse keuken wordt door velen gezien als de moeder van alle keukens. Vandaag de dag is deze overvloedige en regionaal gevarieerde keuken nog steeds een geweldige gastronomische inspiratiebron. Voor ieder wat wils, want bij ons heb je de mogelijkheid om per gang zelf de keuze te maken. Het gekozen menu geldt voor alle deelnemers van de workshop.Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.

Voorgerecht

Romig vispotje gevuld met vis van de dag, garnalen en diverse groenten.

Tussengerecht

Klassieke Franse uiensoep met gefermenteerde mosterd.

Hoofdgerecht

Keuze 1 *

‘Coq au vin’ met zacht romige puree van aardappelen en doperwten.

Keuze 2 *

Malse kalfsentrecote met klassieke dragonsaus, gratin dauphinois en gestoofde groenten van het seizoen.
 *           Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
 **         Vegetarisch bereid.
 ***       Kan vegetarisch worden bereid.

Nagerecht

Vanillebavarois met karamelsaus.

Drank

Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Open chat
Vragen?
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?