© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Voorgerecht
Kastanjechampignons gevuld met mengsel van prei en rivierkreeftjes, gegratineerd met cheddar kaas.
Tussengerecht
Salade van gegrilde groenten met geitenkaas en feta.
Hoofdgerecht
Keuze 1
Kabeljauwhaasje op zwarte lintpasta met noilly prat saus, geserveerd met gestoofde venkel en geroosterde tomaatjes.
Keuze 2
Getrancheerde eendenborstfilet met sinaasappelsaus, pommes duchesse en zacht gestoofde snijbonen met salie.
* Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
Nagerecht
Boerenroomijs met in PX sherry gestoofde stukjes appel en rozijnen.
Inclusief in het arrangement
- Ontvangst gasten met aperitief en amuse.
- Begeleiding door een ervaren kok.
- Bereiding van een vijfgangendiner voor en door alle deelnemers.
- Samen gezellig tafelen.
- Koffie en thee als afsluiting.
- Gebruikte recepturen als naslagwerk mee naar huis.
Exclusief in het arrangement
- Wijn, bier en frisdrank. Genuttigde drankjes worden separaat en achteraf in rekening gebracht.