© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring
Voorgerecht
Kastanjechampignons gevuld met mengsel van prei en rivierkreeftjes, gegratineerd met cheddar kaas.
Tussengerecht
Salade van gegrilde groenten met geitenkaas en feta.
Hoofdgerecht
Keuze 1
Kabeljauwhaasje op zwarte lintpasta met noilly prat saus, geserveerd met gestoofde venkel en geroosterde tomaatjes.
Keuze 2
Getrancheerde eendenborstfilet met sinaasappelsaus, pommes duchesse en zacht gestoofde snijbonen met salie.
* Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
** Vegetarisch bereid.
*** Kan vegetarisch worden bereid.
Nagerecht
Boerenroomijs met in PX sherry gestoofde stukjes appel en rozijnen.
Drank
Inclusief 2 consumpties per persoon (keuze uit wijn, bier, diverse frisdrank) en tafelwater.