De lekkere keuken van de Heeren.

Voor ieder wat wils. Het gekozen menu geldt voor alle deelnemers van de workshop.
Heeren van de kook verwelkomen jullie met een amuse en een glas prosecco.

Voorgerecht

Kastanjechampignons gevuld met mengsel van prei en rivierkreeftjes, gegratineerd met cheddar kaas.

Tussengerecht

Salade van gegrilde groenten met geitenkaas en feta.

Hoofdgerecht

Keuze 1

Kabeljauwhaasje op zwarte lintpasta met noilly prat saus, geserveerd met gestoofde venkel en geroosterde tomaatjes.

Keuze 2

Getrancheerde eendenborstfilet met sinaasappelsaus, pommes duchesse en zacht gestoofde snijbonen met salie.
 *           Alle hoofdgerechten worden indien van toepassing geserveerd met groenten uit het seizoen.
 **         Vegetarisch bereid.
 ***       Kan vegetarisch worden bereid.

Nagerecht

Boerenroomijs met in PX sherry gestoofde stukjes appel en rozijnen.

Inclusief in het arrangement

  • Ontvangst gasten met aperitief en amuse.
  • Begeleiding door een ervaren kok.
  • Bereiding van een vijfgangendiner voor en door alle deelnemers.
  • Samen gezellig tafelen.
  • Koffie en thee als afsluiting.
  • Gebruikte recepturen als naslagwerk mee naar huis.

Exclusief in het arrangement

  • Wijn, bier en frisdrank. Genuttigde drankjes worden separaat en achteraf in rekening gebracht.

© 2020 Heeren van de KooK | algemene voorwaarden | privacy verklaring

color
https://heerenvandekook.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://heerenvandekook.nl/
##f4ece6
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/heerenvandekook.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off